Balkan news

Tužne vijesti iznenada

By  | 

Duško Knežević, supružnik proslavljene vokalistkinje Milene Plavšić, preminuo je danas u klinici na Zvezdari.

Ovu jadnu vijest potvrdila je Milena, koju je shrvao nevjerovatni saučesnik u gubicima.

– Nažalost, danas je moj drugi značajni Duško izgubio nevjerojatan okršaj! Izuzetno mi je teško i od sada nisam spreman o tome više raspravljati, bilo bi idealno ako shvatite. Ovo je za mene veliki udarac – rekao je Plavšić za medije.

Milenina druga osoba već duže vrijeme radi sa malignim oboljenjima jetre, a ona mu je pokušala pomoći iznutra i izvana u liječenju.

Samo dva dana ranije, vokalistin saradnik Bora Drljača, porodični pratilac njene porodice, umro je, što je razlog što je dodatno obeshrabrena i sumorna. Teško joj je što sutra, zbog smrti druge osobe, neće imati mogućnost poslati svog dragog saputnika na beskrajan odmor.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.