Balkan news

Toni Cetinski rasplakao sve

By  | 

Dan koji je prethodio obilježavanju smrti Toše Proeskog, njegov pratilac i partner koji to nikada nije prebolio – Toni Cetinski – odlučio je nazvati.

Njih su dvojica čak imali zajednički napor, a sada je Tony sastavio poruku koja je svima izmamila suze.

“Dugih 13 godina. Sutra u neko doba, u to vrijeme, napustio si nas iskreno, ali baš istinski, sestro. Ne mogu prihvatiti iznos koji nam nedostaje danas i koliko nam je teško otići prerano. Život zaista nije Razumno. Pitate me gdje sam samo ja i što se događa sa I? Plačem, plačem … U prolazu je očito grozna kiša, ali vaš osmijeh je povjerenje. Bit će u redu dokle god dok ih tjeramo da nas gledaju s vašom kvalitetom, melodijama i svim velikim i časnim stvarima koje ste ostavili na ovoj planeti. Vi ste sveti glasnik dobrote. Shvaćam da nas čuvate onako kako biste trebali shvatiti da i vi neprestano molite. brat i sestra te obožavaju “, sabrao je Tony.

Podsjetimo, Toše Proeski pogubljen je u Hrvatskoj blizu Nove Gradiške na parkiralištu Zagreb – Lipovac. Sjedio je na prednjem sjedalu i odmarao se, a imao je samo 26 godina.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.