Balkan news

Taki otkrio nove vijesti o Maji Marinković, pogledajte šta je izjavio

By  | 

Radomir Marinković Taki, tata dive Maje Marinković, raspravljao je o njoj i njegovom ulasku u “Ugodnih 5”, a nakon toga otkrio da će uskoro otići sa svojom djevojkom u Švedsku.

– S Majom se vraćam u Švedsku i mislim da zasad neće biti ništa od njezina ulaska u stvarnost. Unatoč činjenici da to nije stvarnost, priča se vrti oko Maje, paklena vatra bi joj tamo sjedila, moram spasiti svoje dijete od suvišnih pritisaka, otišla je u svoj život, ima svoje obveze i zasad nemam ni maglovitu ideju što će se kasnije dogoditi, ona postiže izbore u svom životu, ja se u to ne miješam, ona je odrasla i sama odlučuje o svemu – započeo je za “Republika “.

Taki je također otkrio namjerava li ući u stvarnost.

– Ako se iscrpi, tu sam da joj pomognem i čujem da sam dosljedno upućen suradnicima, s vremena na vrijeme netko me pozove, pojedinci mi šalju račune u kojima čujem da me primjećuju i pridružuju ja još jednom s mladim damama i znaju da je to lažno. Svi znate na koga mislim, ne bih nikome dao obavijest, odlučio sam se skrasiti s jednom mladom damom, neću okupljati tuđa zvanja kroz ime moje Maje, niti ću dopustiti drugima da to učine – on rekao je.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/09/479467_maja-marinkovic-sa-tatom-takijem_iff.jpg