Balkan news

Raskid Maje i Janjuša

By  | 

Maja Marinković, poznata članica nenapisane TV drame “Zadruga” pune dvije sezone, nakon sramotne razdvojenosti sa dragim Markom Janjuševićem, koji je nedavno ušao u Imaginarium, posjetila je izdavačku kuću Poratal Srbijadanasa, gdje je detaljno ispričala na kakvu je prestrašnost naišla sa zavidnim Janjušem. zaštićen da razotkrije njihovu vezu, a zatim je ponovno pokušao izgladiti odnose sa svojom značajnom drugom Enom, od koje se odvojio nedugo prije ulaska.

Maja je utvrdila na koje je scene nailazila u iznajmljenom potkrovlju, a da nije imala mogućnost nikome ništa izraziti, budući da je zakrila da je s njim na bilo koji način i odvojila se od svih, uključujući svoje roditelje, što je bilo najteže za nju.

– Prepirali smo se tonu, imali smo zaista oštru borbu. Ne mogu da kažem jer me pretukao bez da sam zauzet. Imam blesavu narav, ali ne možete pogledati udarac mene od 50 kilograma i njega od dva metra – javila nam je Maja, a nakon toga nam je spomenula šta je Janjuš radio kad je vidio da je ostala s ranama od njega.

– Udario me je po rukama i licu, a kada je vidio da sam ostao ranjen i da sam plav, u tom trenutku počeo je da mi lupa uši – javio nam je Marinković.

– Tražio je da mi vidi telefon, a kad mu ga nisam ponudio, zgrabio me za kosu i povukao me – nastavila je poznata reality kurtizana koja kaže da je sve radila iz obožavanja i da je počela je nagađati da Janjuš radi sve u dogovoru sa supružnikom, radi otkrivanja, te da je ona osoba koja je prevarena i povrijeđena.

Pogledajte cijeli Majin sastanak na kojem je detaljno prikazala okolnosti koje su se dogodile prije premlaćivanja i bojkota željne drage, s kojom je ostala u svjetlu, kako kaže, puno naklonosti, u videu koji se nalazi ispod.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.