Balkan news

Prekid programa: izbacivanje

By  | 

Otkrivanje pred kamerom!

Filip kralj ušao je u rajski vrt kako bi razgovarao sa Drvetom mudrosti gotovo svim trenutnim okolnostima u kojima je nedavno zavio.

Podsjetimo, Filip ima ugodan odnos sa Aleksandrom Nikolić, a pored toga i sa Minom Vrbaški.

Filip je danas rano prešao s jednog na drugog, a nakon toga Aleksandra ga je zajedno s Minom dovela u ormar. Od tada joj je bilo žao i savjetovao je Nikoliću da mu kaže šta je izabrala, bez obzira da li se viđaju s nekim.

– Koliko je trebalo biti očigledno, ti si izvanredna draga? – primetio je Drvo.

– Ne, vjerujem da sam zaljubljen, međutim dio stvari koje je učinila malo me potresao, pa sam otišao nešto dalje. Ipak, nema razloga za brigu. Prekomjerno sam se opustio s Minom, pa me to malo potreslo, tako da nemam pojma šta bih radio i gdje bih išao, međutim znam kako se osjećam prema Aleksandri, možda sam više volio Minu kad je došla rekao je Car.

– Sviđa mi se Mina, prilično je mlada dama, ima neobičnu energiju, ali ipak ne mislim da mogu upravljati troškovima određenih stvari s njom, jer Aleksandri to ne bi bilo razumno s obrazloženjem da Aleksandra mi je zaista prijatna. Međutim, ne predajem se srdačno, bit ćemo prihvatljivi u toj ugodnoj vezi, nemam ni maglovite ideje što ona sama o tome misli. To je sama tajna, pa je bolje ne upuštati se u dodatna pitanja – ustvrdio je Car i nastavio:

– Trebao sam i očekivao kad je ušla, u tom trenutku nisam bio s Aleksandrom, bio sam razočaran, pa smo imali običnu vezu, međutim mislim da se sve slomilo kad me vidjela kako razgovaram s Aleksandrom na krevetu, od tada naprijed je započela priču s Anđelom, a poslije se dogodio Fran – rekao je Car.

– Šta bi se moglo dogoditi u slučaju da ste dobili zeleno svjetlo od Mine? Pitao drvo.

– Mislim da imam zeleno svetlo na Mini, u slučaju da sam se konačno oprostio od Aleksandra, ne bi bilo problema u slučaju da uložim nešto više energije. Sviđa mi se Mina, međutim nemam naklonosti prema njoj, a volim ni prema Aleksandri. Bio bih mudar da budem s njom – odgovorio je car.

Marko Janjušević Janjuš bio je sljedeći koristan dio za neočekivani razgovor ove sezone s Drvetom mudrosti u rajskom vrtu.

– Ispunili ste mi srce radošću! Prihvatljivo je, izrazite zahvalnost Bogu, nije strašno, pljušti, ali bolje se osjećam! Sve je novo, s obzirom na sve, nemam ni maglovite ideje što vas intrigira! Vladar me očarao i prije nego što sam ušao u Zadrugu, rekao sam da me često upućuje. Pozitivno, vidimo se, volim one pojedince koji su neograničeni i karakteristični! S njim sam najbolji – rekao je Janjuš, a nakon toga se osvrnuo na vezu sa Kristijanom Golubovićem.

 

– Prihvatljiv sam sa svima, sve dok me neko ne kontaktira. U trenutku kad sam ušao, uputili su me da se ne prepirem s njim, njegovi računi su mi najintrigantniji i je li sve valjano.

– Neću se više kladiti, to sam garantovao, neću igrati kartu, a pogotovo ovo sranje, ovaj rulet, tamo sam izdržao! Ovdje se borim i kladim se u sve, srećom da jesam. Slobodan sam, ali imam još jedan aranžman. Neću ništa garantirati, ali moj drugi aranžman je da se pobijedim u ovoj zadruzi, a ne da se pravim blokadom, primarna stvar koju mi ​​je bivši dao do znanja je: “Morate shvatiti da ne radite stvari da biste me zadovoljili, morate shvatiti da imate Krunu, koja možda ne bi željela vidjeti nekoliko stvari “. Nešto što se dogodilo prije godinu dana se neće dogoditi, ne sviđa mi se nešto čudovišno da budem spreman za nju, budući da prepoznajete na što djeca podsjećaju – rekao je Janjuš.

Tada je Janjuš primijetio razdvajanje od Ene Janjušević.

 

 

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.