Balkan news

Potresne scene iz bolnice

By  | 

Ishodi nesreće ne prolaze!

Jovica Putniković, prethodni član nenapisane TV drame “Zadruga”, naletio je na automobilsku nesreću pred kraj septembra i pretrpio ekstremne stvarne rane kojima se vraća.

– Pao je na ulici između Požarevca i Beograda. Bio je s najboljim nakon toga, vozili su bicikl zajedno, nadmašili neki kombi, vozilo. Stalno su nadmašivali, linije su se vozile. Taj njegov pratilac dao je znak, nadmašio kombi i vozilo. U trenutku kada je Joca počeo da nadmašuje, vozilo se pre kombija transformisalo ulevo i Joca se ravno zabio u vozilo. Nije preletio vozilo, ali je energično i snažno udario u vozilo. Slomio je ispravnu ramenu kost, desnu ključnu kost, nadlakticu, desnu donju ruku – rekla je Jovičina sestra Nevena.

Tada je Nevena na svom Instagram profilu objavila prve fotografije brata i sestre nakon gužve. Jovica je ležao u krevetu medicinske klinike, a njegova sestra ga je milovala po licu.

Podsjećamo da njegova poteškoća tu ne prestaje. Njegova životna partnerica Maja Marković ušla je u Zadrugu prije njegove nesreće, a izuzetno nedugo nakon toga Alen Hadrović počeo ju je progoniti. Od samog početka, ona mu se ne bi udvarala, no kako stvari stoje, obojica se približavaju, a njezino odsustvo entuzijazma za Jovicino stanje zaprepastilo je mnoge.

 

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.