Balkan news

Pogledajte zašto je Marija Kulić bijesna na Miljanu

By  | 

Nakon što je Miljana Kulić na svom Instagram profilu s Lazarom Čolićem Zolom podijelila nekoliko zajedničkih fotografija na kojima se njih dvoje grle, za stambene medije, Marija Kulić se izjasnila. – Za mene ona sada ne postoji, sve nas je još jednom lagala. Živo će nas pokopati. Zaprepašten sam, ne moram razgovarati gotovo s njom. Tko zna koliko sam se puta razočarao u nju. Nikad to više ne zahtijevam – zaključila je Marija za Kurir. Ovakvo njezino ponašanje nije zapanjilo Mariju, već i Miljanine poklonike na Instagramu.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/09/qH_k9kpTURBXy9hZjg3Nzg4NDVkZGY0YjE4NDhiOGVkNjQ1N2U0ZGNlNS5wbmeRkwLNAuQAgaEwBQ.jpg

 

– Dok se sami ne zakolju, neće se smiriti! Pa ti si isti! Ovakva kockarnica! Nemaš karaktera Miljane, ovo može biti stopalo! Morate sahraniti svoje čuvare na vrijeme! – pošteni su neki od komentara na spomenutoj društvenoj mreži. Podsjetimo, Miljana je u posljednje vrijeme otkrila da je prekinula sa Zolom zbog dugova. – U posljednjih godinu i pol dana čovjeku sam nadoknadio kredit od 20.000 eura, nadalje, sve njegove obveze klađenja.