Balkan news

Pogledajte najtačniji kineski horoskop za mjesec oktobar i saznajte šta očekuje vaš znak

By  | 

Prema kineskom horoskopu, listopad/listopad 2021. bit će mjesec zabave i blaženstva. 2021. je produženo vrijeme Buffala, počevši od 12. veljače 2021., koje traje do 31. siječnja 2022. Sljedeća, 2022. godina, vrijeme je Tigra. Kao najozemljenije stvorenje od 12 kineskih horoskopskih znakova, inače nazvano “veliki pomoćnik” u kineskom hortikulturi, Buffalo je slika neumornosti, snage, pouzdanosti, razumne marljivosti i bogatstva.

Glodavac

Mjesec će biti problematično razdoblje za ovaj znak. Radno mjesto neće biti prijateljsko. Da biste postigli ciljeve, trebali biste biti angažirani i imati pozitivan način rješavanja stvari. Rizici vezani uz riječ doista će utjecati na fondove.

Novac treba uložiti u sigurne pothvate kako bi se klonio nesreća. Veze će također donijeti hrpu problema.

Treba nastojati učiniti da vaš saučesnik bude sretan ako uzmete malo slobodnog vremena zajedno.

Bizon

Očekuje vas povoljan mjesec i većina će vam stvari dobro ispasti. Veze će biti iznimno ljupke. Samci će otkriti idealne ljubavne suučesnike.

Bračni život bit će bez teških problema, a zadovoljstvo će pobijediti u obiteljskom ozračju.

Računi će biti produktivni. Višak gotovine morate staviti u sigurne špekulacije, koje možete koristiti u problematičnim prilikama.

Tigar

Listopad će biti drago Tigrovima. Očekuje vas stručan razvoj, dok će financijski menadžeri dobiti nagađanja za povećanje svojih napora. Podučavanja će imati sreće u polaganju testa.

Život obožavanja bit će šarmantan, bez tučnjave među suučesnicima. Samci će biti učinkoviti u otkrivanju ljubavi.

Tigrovi bi trebali provjeriti svoj animozitet i pokušati se ne miješati u legitimna pitanja.

Zec

Listopad će za Zečeve biti sretan mjesec. Ovo je pristojan mjesec za dizajn potomaka.

Iskusni razvoj bit će zapanjujući, dok će računi pokazivati ​​okomiti obrazac. Udruženja s partnerima u radnom okruženju bit će sporazumna.

Trebali biste se suzdržati od kupnje visokorizične novčane zaštite. Morate ograničiti društvene veze na nekoliko temeljnih.

Mitska zmija

Listopad će za zmajeve biti nevjerojatan osim u financijskom prostoru. Obiteljski zrak bit će iznimno prijateljski i neće biti pritiska. Dobrobit će biti izvanredna, bez istinskih zdravstvenih stanja.

Sredstva će na kraju biti strašna ako ne budete oprezni u proširenju svojih obveza. Gotovinu je potrebno uložiti u sigurne metode štednje kako bi se spriječio nedostatak gotovine.

Trebali biste savjetovati iskusne vodiče.

Zmija

Zmije će u listopadu imati razumnu karmu. Obiteljsku klimu možete učiniti ugodnijom ulaganjem kvalitetne energije s rodbinom. Okupljanja i društvena predanost s rodbinom izgradit će vaše blaženstvo.

Monetarne slobode su loše i trebali biste biti spremni izazvati neočekivane novčane nedaće.

Venture gotovina neće dati normalne povrate. Zmije će općenito vidjeti nevjerojatnu budućnost za svoju djecu.

Poni

Pojedinci iz ovog znaka trebali bi biti spremni suočiti se s nevjerojatnim psihičkim teškoćama u listopadu. Trebali biste pokušati uspostaviti pristojnu vezu sa svojim sadašnjim pratiteljima i povećati svoju grupu prijatelja.

Ostvarite lijepa druženja u kojima ćete zapravo htjeti podijeliti svoje probleme. Uzimanje slobodnog vremena radit će na vašem zadovoljstvu.

Postoji pristojan pokušaj u otkrivanju solidnih suputnika. Poniji bi trebali sudjelovati u vježbama koje će djelovati na mentalnu čvrstoću.

Koža

Stručnjaci mogu očekivati ​​uzbudljiv i zadovoljavajući život. Doći će do novih sloboda da se dosljedno potkrepljuju.

Plodni vrhunac djela potaknut će veselu perspektivu. Napredovat ćete u svom zvanju i povećati svoju plaću.

Morate otkriti vježbe koje će smanjiti pritisak i poraditi na mentalnom skladu. To će vam pomoći u održavanju vašeg psihološkog i stvarnog blaženstva.

Majmun

Računi i veze bit će opasni za vas u listopadu. Monetarne razmjene zahtijevaju apsolutnu pozornost prema detaljima. Temperamentnim pojedincima ne bi trebali nuditi gotovinu. Novac treba samo staviti sredstva u sigurne pothvate.

Koliko god se moglo očekivati, trebali biste pokušati ne uzeti gotovinu za nagađanja. Kad god postoje izazovi, trebali biste potražiti dobro kvalificiranu procjenu.

Asocijacije sa suučesnicima u životu mogu biti burne. Veliki diskurs i kompromisi jamčit će obiteljsko zadovoljstvo.

Pjetlić

Možete očekivati ​​veličanstven mjesec u listopadu. Bit će nevjerojatnih stvari u prostoru financija i povezivanja. Poziv će dati velike slobode profesionalnom uspjehu.

Monetarni pothvati donijet će velike koristi, a ponuda novca bit će obilna. Studenti će dobiti slobodu za vrhunsko učenje.

Odnos vjenčanih parova bit će ekstatičan, a to će proširiti samopouzdanje. Bit će brojne šanse poraditi na svjesnosti.

Pasji

U listopadu postoje uzbudljive vijesti za stručnjake. Oni će dobiti potencijal za uspjeh kada im se daju teške pozicije. Uz suradnju suradnika i starijih osoba, oni će biti plodni u postizanju svojih ciljeva.

Očito će to potaknuti poboljšanja i novčane prednosti. Obiteljske veze bit će uznemirujuće. Bit će neprestanih tučnjava između rodbine.

Ekskurzija za vikend radit će na izgledu obiteljske podudarnosti.

Svinja

Za svinje će listopad biti bijesan u prostoru struke i obuke. Studenti bi tijekom svojih ispita trebali napraviti brojne problematične testove.

Zvanje će uspjeti ako slučajno shvate kako dobiti veliku pomoć svojih partnera. Korištenje vremena bit će od vitalnog značaja za napredak u njihovom poslu.

U monetarnom smislu, pristojan monetarni postupak pomoći će u dobivanju gotovine iz monetarnih špekulacija.

https://novi.ba/storage/2021/08/24/thumbs/612563c8-61f0-45d8-aae5-0a470a0a0a64-sat-horoskop-astrologija-numerologija-pixabay-previewOrg.jpg