Balkan news

Pogledajte kojih sedam znakova govori da uuškatcu više nije stalo do vas

By  | 

Ponekad ih nije teško opaziti, a s vremena na vrijeme i teže, međutim, svaki pojedinac koji je u problemu u vezi i razmišlja o prekidu tog ekvivalentnog prijateljstva radi nekoliko nepretencioznih stvari na koje se vjerojatno nećete usredotočiti uključeno, a trebali biste.

Ovo je deset neupadljivih motiva zašto vas više ne obožava i da bi se uskoro mogao rastati s vama, piše Elite Daily.

1. On zasad nije inspiriran suptilnostima vašeg života – I dok je prije bio zaljubljen u pitanja, svaki lako zanemaren detalj o vama i svemu što se događa u vašem životu, trenutno se čini da ima neki način ili neki drugi potpuno izgubljeni interes. Ne postavlja više pitanja, ne prilagođava se, ne usredotočuje se …

2. Prestanite se baviti društvom – Iako je korisno da se organizacija povuče i poveže sa suputnicima i dragim osobama bez suučesnika, u velikoj je mjeri dopušteno svima da se druže. Također, uz slučaj da on do sada ne razmišlja o tome da vas poželi popiti piće sa svojim pratiteljima, niti smatra da će ostati provesti vrijeme s vašom organizacijom, to zasigurno čini namjerno. Budući da doista mora biti udaljen od vas koliko se moglo očekivati.

3. Počinje smišljati različite razloge tako da se ne vidite – Svi shvaćamo da osoba koja treba otkriti način i osoba koja ne bi htjela otkriti razlog. Ovo je zapravo ovdje okolnost, a u slučaju da vam neprestano otkriva da je “iscrpljen”, “zauzet” ili da se “osjeća užasno”, nemojte podleći njegovim vratolomijama. Jasno je da će osmisliti svaki zamislivi razlog da pobjegne od onoga u čemu (više) ne mora sudjelovati.

4. Počinje izlaziti češće nego ikad u posljednje vrijeme – To je još jedan pristup da se odmaknete od sebe i odlično provedete bez vas. Nadalje, ne kažemo da uopće ne bismo trebali izlaziti kad se vidimo s nekim, uz slučaj da je naglo počeo dosljedno posjećivati ​​svaki zamislivi klub, nešto očito nije u osnovi.

5. Kriviti vas za sve – umjesto da kažete ‘oprostite’ i priznate krivicu, sve će vam se to preseliti. U slučaju da se ne vidite, to je vaš nedostatak jer niste zahtijevali da dođe, a to nije njegov problem jer je rekao da je pretjerano iscrpljen. U slučaju da se borite, vaš je problem potaknuti ga. Štoviše, ovo je samo dio modela.

6. Zbog toga se osjećate manje značajno – čak i ako ste možda najljepša, najoštrija i najbolja mlada dama na planeti (VI STE!), Neočekivano će se osjećati manje važno. Štoviše, počinjete biti zabrinuti zbog mogućnosti da će otići i neka druga mlada dama, koja će imati sve ono što vi nemate i zbog koje će on postati gaga, kao što je nekad osjećao strastvene osjećaje prema vama …

7. Zavaravaju vas – U redu, laži su potpuno nedopustive u bilo kojoj vezi, bez obzira na to koliko su male ili velike. Štoviše, ako trenutno nije zadovoljan s vama i mora prekinuti prijateljstvo, lagat će u sve većoj mjeri. Štoviše, u slučaju da će vas dovesti u zabludu i ne smeta mu što mislite o tome, nepogrešivo je da vas više ne obožava.

Ti mu za sada nisi potrebna

Sve ostale stvari u njegovom svakodnevnom postojanju po svemu sudeći su besprijekorno organizirane, ali izgleda da se na ovaj ili onaj način ne uklapate u cijelu priču … Neprestano tražite najmanji otvor kroz koji biste mogli doći do njegova srce, ipak ti ne ide. Nadalje, to ne bi trebala biti situacija. Morali biste mu biti općenito imperativ i vaš odnos koji ga tjera da čini strašne stvari u svakom dijelu života. Ako nije, čini se da je ljubav došla do zaključka.