Balkan news

Pogledajte kako je Viki Miljković smršala 18. kilograma, otkrila jelovnik, evo kako se hrani svaki dan

By  | 

Umjetnica Viki Miljković priznaje da je definitivno skinula kilograme kad su je zadesile obiteljske nedaće. Otac joj je prvo udario nogom, a potom i mama. Tada je imala 66 kilograma, a nakon smrti oca izgubila je čak 18.

– Stres uvelike utječe na moju težinu. U trenutku kada je moj otac udario kantu, skinula sam 48 kilograma i tada sam bila naj vitkija, u tom trenutku. To je najneugodnija sekunda u mom životu i tada nisam razmišljala o hrani, niti o nečemu drugom – rekla je Vicky za “Hit svjedoka”.

U međuvremenu se oporavila i smislila kako povratiti oko deset kilograma koje je počela još jednom gubiti.

– Mama je prošle godine udarila u kantu, a nakon toga sam još jednom jako smršavio. Znate kako kažu: “Prerezao si jedan prst, pa, u tom trenutku, drugi. Što ti više šteti?” Oboje boli nešto vrlo slično! Izgubio sam obojicu i to je strašno – ona je poštena umjetnica.

Viki je trenutno sa svojom boljom polovicom Draganom Tasković Tashket u postaji Petrovdan, koja traje do sredine srpnja. Umjetnica kaže da joj post pomaže i u održavanju tanke crte.

– Taske i ja rutinski brzo. Najatraktivniji sam baš kad postim! – kaže umjetnica iz društva i dodaje da vježba rutinski:

– Sad su počele izložbe pa nemam toliko idealnu priliku za pripremu, međutim krećem se rutinski i to mi dodatno pomaže da budem mršav.

Najviše muke vokalistici bilo je uskratiti si deserte koje, kako kaže, može pojesti u neograničenim količinama:

– Jako volim deserte i uništavaju me svaki put kad se previše trudim. Najviše volim jesti poslastice po mjeri – baklavu, kolače i poslastice, a sve je prepuno šećera. U trenutku kad se udebljam, tada, u tom trenutku, dugo ne jedem ništa slatko i smislim kako doći u formu.

2635873-viki-dijeta-ff