Balkan news

Najbogatiji par estrade

By  | 

Vera Matović je prilično dugo u ugodnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćem Matovićem. Vjenčani par Matović smatra se jednim od najekstravagantnijih na sceni. Vlasnici su ekstravagantnog imanja u prvoklasnom delu Beograda, koje zaslužuje fantastičnih 2.000.000 evra, a uz to imaju i ogroman asortiman remek-dela.

Vera se danas pojavila na parastosu svog dugogodišnjeg pratioca i partnera Bore Drljače u organizaciji svoje bolje polovice.

Došli su se oprostiti od Bore i uputiti mu konačnu zahvalnost te poslati njega i njegove najmilije na beskrajan počinak.

Vera je jednom pojasnila kako je upoznala svoju bolju polovicu i kako su dugoročno nabavljali i umnožavali svoja bogatstva.

Moj brat i sestra smo radili, a on je otišao na naše okupljanje. Očito su braća i sestra imali savjete. U tom trenutku sam bio Ostojić. Budući da je to bila jedna kuća, vratio je tu napojnicu. A nakon toga je moj sadašnji supružnik pitao mog brata ili sestru iz kojeg razloga mi nije dao veliku porciju napojnica za kupovinu haljina, cipela, čarapa … Budući da mi je u tom trenutku brat i sestra počeo davati igrača po savjetima. Mnogo smo povećali muziku, napravili smo bunar za svoje ljude, zaradili smo tonu – otkrio je umjetnik jednom u emisiji “Radim” na televiziji Pink.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.