Balkan news

Marko Miljković žestoko reagovao na izjavu Kije Kockar, pogledajte šta je objavio

By  | 

Kristina Kockar primijetila je da su se Luna Đogani i Marko Miljković odlučili tužiti svakog pojedinca koji distribuira necenzurirane fotografije njihove djevojčice Mije.

Trenutno je Marko Miljković povikao i primijetio Kijinu tvrdnju:

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/09/312654_marko-miljkovic_orig.jpg

– Kad začnete potomstvo, birat ćete! Do tog trenutka, svaki pojedinac koji distribuira sliku bez našeg odobrenja bit će tužen, bez obzira na to je li tekst lijep ili ne, ili Bog da, užasan, čak i vi! – Marko je skladao očito iziritiran.

 

Dodatni članak:

Umjetnica Zorica Marković kaže da je Dragan Bjelogrlić, koji je koordinirao slavni film “Toma”, trebao doći do pojedinaca koji su dobro poznavali pokojnog vokalistu kako bi mu otkrili suptilnosti iz njegova života te da se u tom pothvatu “povremeno kloni uma”, sastavlja Srpski telegraf.

Sretan sam što je čovjek poput Tome Zdravkovića dobio svoj film. Toma i ja proveli smo toliko nebrojenih godina zajedno i to je razlog zašto moram reći da Dragan Bjelogrlić ne misli ništa o svom životu. White bi trebao razgovarati s pojedincima koji su istinski poznavali Toma i koji su s njim ulagali energiju. Mnogo je stvari u filmu personificirano, to ne treba raditi, ne treba dovršiti. To je razlog zašto kažem da se stalno pozivaju pojedinci kojima se vjeruje da raspravljaju o njemu. U filmu postoje scene koje izbjegavaju um ”, rekla je Zorica dodavši kako je brojne scene iz Tomova postojanja vidjela vlastitim očima te da se ne mogu povezati s filmom.

Marković je rekla da joj je zadovoljstvo poznavati Tomu Zdravkovića te da su, na temelju specifičnih kadrova iz filma, brojne stvari pretjerane u svjetlu činjenice da ne zna ništa o tome kako se on doista ponašao i živio.

“Lepa Lukić i ja bili smo sjajni s Tomom, oboje smo imali puno toga za reći, što smo vidjeli uživo. Lepa je u filmu predstavljena kao kočijaš koji psuje na svakom napretku. Nekoliko scena trebalo je prikazati onakvima kakve jesu. također, dogodilo se, ovo nije način na koji se to doista dogodilo. Vjerujem da njegova druga druga Gordana ima neku korist od toga na temelju toga što je ona do njega još bila vezana. Da je njegov brat Novica danas živ, ja prihvatiti da bi film imao nešto sasvim drugo budući da najbolje poznaje svog brata i sestru. Toma je boemski postojao, obožavao je bar i nitko ga nije mogao spriječiti da radi ono što je trebao učiniti. Općenito sam ga volio kad je vrijeđao. Mogao je recimo: “Zajebavam vrući krumpir.” mi smo se u cjelini nasmijali oko njega. ”

Nakon ovoga, Zorica kaže da je sramota predstaviti Toma kao smrtno zaljubljenog sveca sa Silvanom Armenulić u svjetlu činjenice da je to daleko od stvarnosti.

“Nije bio zaljubljen u Silvana, nemam pojma odakle im plan da to tako nabujaju. To bi trebala biti sramota za osobu koja je postala bijela na svojoj glavi. Koliko ja znam iz njegove priča, glavna dama koju je njegovao bila je njegova bolja polovica, s kojom je bila Ona je bila, što je najvažnije, njegova družica, obožavala ga je zanemarujući svaku od nepristojnosti, čuvala ga je i ostala s njim do kraja, i to nevjerojatno. druga priča “, tvrdi Zorica dodajući kako se nepotrebne suze krivo predstavljaju u pojedinim scenama.

https://novi.ba/storage/2021/09/28/thumbs/6153045e-66ec-42d9-bed3-325f0a0a0a64-milan-maric-tamara-dragicevic-690x480.jpg