Balkan news

Ljiljana je prva žena koja je odbranila 700.000 dinara u Potjeri, pogledajte šta se desilo kada je odabrala ovaj iznos

By  | 

Test “Potjera” iznjedrio je još jednu zvijezdu – ostavku u Novom Sadu, ostavku Ljiljanu Radulović Dimitrov (67), koja se pretvorila u glavnu damu kako bi u testu “Potjera” zaštitila 700.000 dinara, piše Ženablic.rs.

Prije je rekla da se četiri godine prije zainteresirala za test “Slagalica”, a trenutno da je “Potjeri” nisu zabrinjavali.

“U Chaseu nikad ne znate, morate karmirati i obrazložiti. Bilo je širokog raspona upita. U trenutku kada sam odabrao najznačajniji iznos, dok smo vjerovali da će se pojaviti glavni upit, moji su se partneri pitali hoće li Znala sam što radim. Rekla sam da. Trebam 700.000, zatim u tom trenutku pukovnik ili poginula osoba “, rekla je Ljiljana za” Kurir “i nastavila:

“U trenutku kad sam odabrao najznačajniji iznos, dok smo vjerovali da će se pojaviti glavno pitanje, moji su se suradnici iz grupe pitali znam li ja što radim”, kaže.

Ljiljana je tada, u tom trenutku, pojasnila da test ne može biti gotov za 15 dana.

“To je ono što shvaćate cijeli svoj život. Unosite podatke, čitate knjige, razgovarate s pojedincima i to se nekako smiri. Mnogo sam čitao, imam veliku kućnu biblioteku, a moj je otac bio krajnji cilj da mora biti upućen u umjetnička djela. ”

Članica Chase dodatno otkriva da je do sada prošla kroz gotovinu koju je stekla na testu:

“Novac je učinkovito potrošen! Platio sam za izlet u Egipat, naši unuci, djed i ja idemo. Unuci imaju 4 i 6 godina, pa ćemo u slučaju da nema problema s pandemijom letjeti dalje 15. listopada Unuci su mali, nisu bili na oceanu i zanimljivo će letjeti avionom! “.

Slučajno, Ljiljana je također otkrila da njezina aktivnost u slobodno vrijeme razvija cvjetanje u kabini, no osim što je poželjela dobrodošlicu punicama koje su je prijavile na testove.

ljiljana