Balkan news

Kćerka i koverta

By  | 

OTAC

“U trenutku kada se vratite svojoj mami danas oko večeri, dajte joj ovu kovertu i otkrijte joj da je ovo, što sad imate 18 godina, posljednja provjera koju će zapravo promatrati od mene za podršku. U tom trenutku poduhvat natrag i gledajte izraz cijeloga lica. ”

Mala djevojcica

“Majko, moj tata je zatražio da ti dam ovu kovertu. Naložio mi je da ti otkrijem da je ovo zadnja rata podrške koju ću zapravo dobiti, budući da sada imam 18 godina. Nadalje, trenutno bih se trebao odvažiti i gledati tvoj držanje. ” . ”

MAJKA

– “kad god posjetite svog tatu, otkrijte mu da sam mu nakon 18 godina napokon odabrala da kažem da on nije vaš otac … a nakon toga se vratite i gledajte izgled.”

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.