Balkan news

Janjuševa jeziva tajna

By  | 

Maja Marinković zastupala je ulaz Srbija Srbija o navodnim premlaćivanjima, ali i o mentalnom zlostavljanju koje je doživjela Marko Janjušević, dok je pobjegla javnosti da je bila umiješana u njega.

Marinković je prikazao kako ju je navodno tukao i otkrio da ju je, kad je vidio rane, povukao za uši. Takođe, Maja nam je otkrila da Janjuš ima veliku lošu naviku, okladu, zbog koje je u gigantskim obavezama, a ne krije da mu je dala gotovinu:

– Ometao me je kada je išao u Prijepolje, s obrazloženjem da je njegova druga osoba zvala i rekao da je zovem sa nejasnih brojeva. U trenutku kad se vratio, deblokirao me i rekao da će mi platiti gotovinu putem poštanske stanice, koju sam mu posudio, jer ima ogromne obaveze u svjetlu svoje loše navike u klađenju. Vjerujem da je glupost od čovjeka koji je rekao da me obožava, najbolja ljubav, da mi plati gotovinom poštom, da ne budem plemenit, da dođem i kao tipičan muškarac riješim svoj odnos sa svojom boljom polovicom – javila nam je Maja.

 

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.