Balkan news

Ispovijest: kasna kupovina

By  | 

Prethodne večeri, oko 21 sat, otišao sam da kupim cigarete i putem sam upoznao susjedovu djevojku, mladu damu sazrelih 16, 17 i nekoliko metara iza nje, opskurnu osobu.

Kad sam prošao možda 50 metara od njih, začuo sam povike, okrenuo se i vidio kako bježi od te osobe preko puta. Bez nagađanja, slijedim ih i počinjem da ga psujem i podrivam da ga svi čuju. U trenutku kad me vidio, naletio je na stražnji ulaz. U trenutku kad sam došao do nje, ona je sva plakala i prestrašila se, izražavajući zahvalnost prema meni što sam je poštedio luđaka.

U tom trenutku zatražila je da je otpratim do njenog doma, a kad smo došli pošto je bila udaljena od svih, tražila je da uđem s njom u kuću.

Cijelo sam je vrijeme gledao kao svoju djevojčicu koja je tri godine starija od nje, međutim nakon što smo ušli prilijepila se za mene, počela me ljubiti i na kraju je to zadrijemalo.

Rekla je da je to znak zahvalnosti, ali moj mirni, tihi glas me usitnjavao, nisam se odmarala cijelu noć, imala sam 53 godine i jednostavno nisam mogla podnijeti troškove. Nije bila iskrena, ali zapravo to nisam smio učiniti.

Jesam li stvarno luđak, sličan osobi koja ju je posjećivala! Bojim se, u slučaju da sam jednom izgubio psihu, zamislite scenarij u kojem se to još jednom dogodi, zamislite scenarij u kojem će se ispostaviti.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.