Balkan news

Glavni znakovi loše veze

By  | 

Svaka veza ima svoja dobra i loša vremena. Dodatno postoje minute kada je sve totalno ludo i kad se izgubite, razmišljajući: vrijedi li nastaviti ili ne? To je razlog zbog kojeg nam terapeut otkriva kako percipirati strašnu vezu.

Nakon razdvajanja, mnogi kukaju da prije toga nisu mogli vidjeti da je vezi sudbina od najranijih početnih točaka. U slučaju da ste vidjeli sve ili dio od 8 znakova zabilježenih ispod u vašoj vezi, imate velikih problema i imate što uzeti u obzir.

8. Imate sklonost da uglavnom ne poznajete svog saučesnika. U vezi nema ništa značajnije od prepiske, jer ona dodaje razumijevanju i približava vas. Ponekad ne možete obavijestiti saučesnika o svojim osjećajima i željama jer smatrate da vas neće dobiti i da ta veza nema izvanrednu budućnost.

7. Klonite se jedni drugih. U sretnoj vezi, saučesnici se trebaju bratimiti kako bi se moglo očekivati ​​u datim okolnostima, cijeniti međusobni razgovor i žuditi za podjelom, a ne obrnuto. U slučaju da zadržite stratešku distancu od svog saučesnika i volite sjediti i nikad stvarno ne ulažete energiju s njim, zamolite sebe kakva je to veza.

6. Odsutnost povjerenja. U vezi je presudno potpuno se povjeriti. U slučaju da jedan od vas ima tendenciju da provjerava poštu, poruke i neformalne organizacije drugog, u tom trenutku neće proći dugo dok se vaša veza ne zatvori. Odsutnost povjerenja rezultat je strašnih susreta prije, na primjer, varanja i prodaje.

5. Među vama nema fizičke bliskosti. Fizička bliskost ide nerazdvojno sa onostranim i entuzijastičnim. Sasvim je normalno da nekoliko parova koji se već duže vrijeme šetaju izgube entuzijazam koji je bio pred početak veze. U slučaju da u svojoj vezi ne osjećate entuzijazam i ne možete se sjetiti kad ste se zadnji put poljubili, u tom trenutku nešto nije u redu s vašom vezom.

4. Vaša veza je postala neravnomjerna. Očekuje se da će aktivnost dvojice saučesnika nastaviti vezu. U slučaju da vaš saučesnik ne misli da treba da se zakopča, samo vaši napori ne mogu poštedjeti vašu vezu. Kratko vrijeme kasnije, postat ćete umorni od davanja i bez da ćete shvatiti ništa, shvatit ćete da se vaša predanost ne cijeni i u osnovi se predate.

3. Vaša veza je postala težina. Ulaskom u vezu u cjelini moramo biti radosniji. Pristojna veza trebala bi vam pomoći i u ispunjavanju različitih aspekata vašeg života. U slučaju da vam veza uzme više energije nego što vam daje, užasno premašuje sve ono veliko, a sama veza počinje nalikovati težini nasuprot blagoslovu iz raja – imate što uzeti u obzir.

U trenutku kada se počnete osjećati kao da je vaša veza gotova, dajući vam blaženstvo i jednostavno padajući potpuno sama, to je idealna prilika da je prekinete. 2. Napredovanje gunđanja. U slučaju da se brinete za svog saučesnika dok investirate energiju sa pratiocima ili porodicom, idealna je prilika da preispitate svoju vezu. U redu je da malo kukate o svojoj vezi, ali u slučaju da nastavite izgovarati nešto što vas ne zanima u vezi, to je upozorenje.

1. Počinjete maštati. Šta više, cijelo vrijeme. Ne radi se o dijelu koji ste oduvijek željeli ili snovima koji vam dolaze kad ste iscrpljeni. Morate naglasiti kada počnete zamišljati da ste slobodni ili želite putovati i provesti se lijepo bez svog saučesnika.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.