LIFE

Chat dana: vjenčanica

By  | 

 

BONUS ČLANAK

Chastity Patterson iz Arkanzasa objavila je na društvenim mrežama tekstualnu poruku koju je poslala na mobitel svog pokojnog oca, ali i odgovor koji je dobila.Kako kaže, taj odgovor ju je uvjerio da će sa njom biti sve u redu. Uoči četvrte godišnjice smrti svog oca, Chastity je odlučila poslati poruku na svoj stari telefonski broj. Radila je to svake godine, ali do tada nikad nije dobila odgovor. Muškarac koji sada koristi broj njenog pokojnog oca odlučio je da joj odgovori, a njegov odgovor slomio joj je srce.”Prošle su četiri godine od kada sam te izgubio, a ni jedan dan ne propuštam te. Mnogo toga se dogodilo u tom kratkom vremenu, ali verujem da znaš sve jer ti stalno kažem.

Žao mi je što nisam “Tamo sam kad si me najviše trebao, ali jednog dana ćemo opet imati priliku zajedno gledati utakmicu. Bojim se braka jer ću morati sam otići do oltara, a ti nećeš biti tamo da mi kažete da će sve biti u redu. Dobro sam, bila bih ponosna na to kakva sam žena postala. Samo sam htjela da vam kažem da vas volim i da mi zaista nedostajete “, napisala je.Muškarac po imenu Brad, koji je dobio telefonski broj svog oca, priznao joj je da mu šalje sve poruke i da su ga držali na životu nakon što mu je kćerka umrla u saobraćajnoj nesreći pre pet godina.”Zdravo dušo, nisam tvoj otac, ali posljednje četiri godine stižem u tvoje poruke”, napisao je.

Spomenuo je gubitak svoje kćeri i dodao da smatra Chastityjeve poruke “Božjom porukom”.”Žao mi je što ste izgubili nekoga bliskog, ali pročitao sam vaše poruke i vidio sam da odrastate i prolazite kroz sve”, dodao je.Ispričao se što nije reagirao, dodajući da joj nije želio slomiti srce.Na kraju je napisao da je Chastity izvanredna žena, dodajući da bi volio da njegova kćerka ima priliku postati žena poput nje.